No internet

ÅH, befrielse att komma till jobbet och få ta del av lite internet och nyheter i världen. Vi håller på byta ut vårt internet hemma så just nu har vi inget.. Får spendera dagarna med film och träning istället. Gjorde värsta tabben idag när jag kollade på sista avsnittet OTH på säsong 7... Nu kan jag knappt leva tills jag ser 8:an.

Aja, nu ska jag snart kila hem från jobbet, har varit full rulle ikväll.



BUMPY RIDE

Igår var vi uppe med tuppen för att hyra scooter i Spoinola Bay, mycket nervösa (speciellt jag då jag körde) satte vi oss på scootern och rullade iväg på västra sidan av vägen. Destination: Gozo, ca 2 mil till färgan sedan var vi framme.
Det blev en otroligt awesome dag och ett minne för livet!! Kvällen avslutades med god mat på Avenue och vattenpipa på Plush. 10 av 10.
/Paulina

GOZO


always sunny in malta


22:56

Sjukstuga i Belmonte block K... Tur vi har medicin och sambuca till hands.

En gul bil på tre hjul

Sol sol sol, älskar att börja använda klänning och jeansjacka igen... Hade en mysig lunch idag med några arbetskollegor när vi satt uppradade längs hamnen och göttade oss med bratwurst, sol och räliga duvor.
Nu börjar även turisterna anlända, märktes tydligt idag när vi mötte en fet gammal gubbe utan tröja, frun med solhatt och flippflopp. Lite kul men mest äckligt.

Veckorna rullar iväg som aldrig förr, men det gör inget för längtar efter så mycket, 2011 är och kommer bli det bästa året nånsin!


Våran tre veckors semster till Malta när vi va 15, sommaren vi bestämde att hit, hit ska vi flytta! haha damdamdamaaaaaa
Vi är bäst och här luktar häst och i helgen blir de fäst!
M.

.....



Missing someone isn’t about how long it has been since you’ve seen them or the amount of time since you’ve talked. It’s about that very moment when you’re doing something and wishing they were right there with you.

Paulina

2 partynights

Ett misslyckat försök till en Fireball, dock väldigt tappers försök.

Upptäcksfärd, en annal del av Malta


biotime!!!


ONLY IN MALTA

Jätte fin gatulampa i spinola bay för den som vill hyra!

Samla på nummer, springa runt och hustla